Kukla Tiyatrosunda HAMLET olmak

Ahşap Çerçeve Kukla Tiyatrosu, William Shakespeare’in ölümsüz eseri Hamlet’i kuklalarla sahneye taşıyor. Hamlet’in örümcek, tilki, yılan ve kartal olarak tasvir edildiği kukla oyunu 20 ve 27Nisan tarihlerinde Talimhane Tiyatrosu’nda, 30 Nisan'da Aksanat'ta izlenebilir.

Dünyanın en çok sahnelenen oyunlarından Hamlet bu kez kukla yorumuyla sahnelerde…

William Shakespeare’in ölümsüz eserini uyarlayan Ahşap Çerçeve Kukla Tiyatrosu, ipli kuklalardan gölge oyununa pek çok farklı tekniği kullanarak Damimarka Prensi Hamlet’in hikayesini sahneye taşıyor.

Dünya bir sahnedir, insanlar da kukla

Hamlet’ten Polonius’a bütün karakterlerin hayvan tasvirleriyle karşımıza çıktığı oyun, iktidar hesaplarının yapıldığı bir dünyada insanlığın iyi ile kötü, doğru ile yanlış arasındaki bitmek bilmez hesaplaşmasını anlatıyor.

Yönetmenliğini Emre Tandoğan’ın, kukla tasarımlarını Çağrı Yılmaz’ın yaptığı oyunda Çağrı Yılmaz, Emre Tandoğan ve Ergin Karataban hem oyuncu hem oynatıcı olarak rol alıyorlar.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle sahnelenen oyun, 20 ve 27 Nisan tarihlerinde saat 20:30’da Talimhane Tiyatrosu’nda izlenebilir. Oyunun biletleri biletix’ten ve oyun öncesi gişeden satın alınabilir.


Yer : Talimhane Tiyatrosu

Tarih : 20-27 Nisan 2011

Saat : 20:30

Tel : 0 212 252 88 35

E-posta : info@ahsapcerceve.com